Cautare

2977 de rezultate pentru "actiuni bcr" (9.27 secunde)
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un credit de consum cu garantie reala, care permite trageri si rambursari multiple in primii cinci ani, scadenta imprumutului intinzandu-se pana la 20 de ani, se arata intr-un comunicat al bancii, care subliniaza ca acest tip de credit este unic pe piata bancara romaneasca.
Banca Comerciala Romana (BCR) a extins scadenta certificatelor de depozit cu discount la doi ani, pentru care ofera o dobanda fixa la lei de 7,25% pe an, informeaza un comunicat al bancii.
Cinci banci, si anume BCR, Raiffeisen, Bancpost, Finansbank si Banca Romaneasca, au anuntat ca ofera celor care vin sa-si depuna banii la ele dobanzi fixe de pana la 8% pe an pe perioade care ajung chiar si la doi ani, anunta portalul Ghiseul Bancar.
Verificarea legalitatii ajutorului de stat prin care s-au acoperit datoriile Bancorex la momentul fuziunii prin absorbtie cu Banca Comerciala Romana reprezinta una dintre conditiile pe care autoritatile romane trebuie sa le indeplineasca in cadrul procesului de privatizare al BCR.
Autoritatile romane si Erste Bank au convenit sa prelungeasca cu trei luni data-limita pentru finalizarea privatizarii BCR, stabilita initial pentru 21 iunie, a declarat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
Actionarii BCR au aprobat ieri modificarea statutului bancii in forma propusa de AVAS, principala schimbare privind restrangerea majoritatii ridicate de 75% pentru adoptarea deciziilor in AGA la numai cateva puncte, cum ar fi cresterea capitalului social, au declarat surse din actionariat.
Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a autorizat masurile acordate Bancorex si privatizarea Bancii Comerciale Romane, prin care Erste Bank a dobandit peste 61,8% din capitalul social al Bancii Comerciale Romane (BCR).
Urmatoarele vizate au fost celelalte sase orase - Calafat (BCR, BRD, CEC, Raiffeisen), Bailesti (BCR, CEC), Filiasi (Bancpost, BCR, CEC), Segarcea (Bancpost, BRD, CEC), Bechet (BRD, CEC), Dabuleni (BRD, CEC), fiecare banca avand propriile motive pentru care a decis sa se orienteze catre un oras sau altul.
Banca Comerciala Romana (BCR) va primi de la Banca Europeana de Investitii (BEI) un imprumut pe termen lung in valoare de 50 de milioane de euro pentru finantarea proiectelor de investitii, se arata intr-un comunicat emis de BCR.
In cazul in care cele cinci societati de investitii financiare (SIF) ar accepta o conversie a actiunilor BCR pe care le detin in titluri Erste ar detine aproximativ 12-15% din capitalul bancii austriece, devenind al doilea actionar semnificativ, a declarat pentru NewsIn Petre Pavel Szel, presedinte al SAI Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Fondul Proprietatea va primi pana la sfarsitul acestui an 88 de milioane de euro din banii luati din privatizarea BCR de catre statul roman, a declarat ieri pentru NewsIn presedintele Fondului, Alexandru Paunescu. Suma reprezinta 4% din banii primiti de statul roman din privatizarea BCR.
Depozite in lei si valuta Alta unitate bancara ce are produse de economisire special create pentru mezinii familiei este BCR - Initial BCR, produs destinat persoanelor fizice cu varste mai mici de 18 ani.
Banca Comerciala Romana (BCR) si actionarul sau majoritar, grupul austriac Erste Bank, analizeaza oportunitatea deschiderii unei banci specializate in finantari pentru locuinte, a declarat ieri Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR, citat de Mediafax.
La Salonul de Servicii Financiare 2007, îsi prezinta ofertele noua banci - Alpha Bank, BCR, BRD - Groupe Societe Generale, Banca Româneasca, Banca Carpatica, Credit Europe Bank, CEC, Eximbank si Romexterra Bank.
Printre bancile comerciale care au carduri co-branded se numara BCR (BCR-Ultra Pro-Computers Visa-RON, BCR-Mastercard Altex-RON, BCR-Praktiker Mastercard-RON), Banca Transilvania (Banca Transilvania-Credisson Visa-RON, Banca Transilvania-Mastercard Credisson-RON), Bancpost (Bancpost-TAROM American Express Premium-RON), Raiffeisen (Raiffeisen Bank-Vodafone Mastercard-RON).
Banca Comerciala Romana (BCR) a inceput sa acorde de ieri credite pentru persoanele fizice conform noilor norme de creditare, urmand ca din semestrul al doilea sa introduca posibilitatea contractarii de imprumuturi cu avans zero.
Avem un nou logo, mai puternic, pentru un nou BCR, mai puternic si mai bun.
Piraeus Bank, BCR, BRD, Domenia Credit, Banca Transilvania sau CEC sunt cateva dintre bancile care acorda un astfel de credit. ... Acest tip de credit se regaseste si in portofoliul BCR. Creditele-punte Extra BCR si Super BCR pot fi contractate in lei, euro sau dolari, pe maxim doi ani.
Cele mai mari rate le vor achita cei care apeleaza la creditul auto oferit de BCR si BRD. Astfel, la BCR rata ajunge la 156 de euro, iar dobanda lunara este de 15,40%.
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite agricultorilor in contul subventiilor pe suprafata din fondurile Uniunii Europene (UE), pe care acestia urmeaza sa le primeasca pana la sfarsitul lui iunie 2008, a anuntat miercuri banca.In acest scop, BCR a semnat o conventie cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR).
google-analytics.com